ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

The party is onΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Η DJ;

Ό,τι κι αν αποφασίσετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.

Θέλετε τη δεξίωση του γάμου σας κάτω από μοντέρνα ή λαϊκή μουσική; Ή μήπως προτιμάτε παραδοσιακό γλέντι με δημοτική ή νησιώτικη μουσική; Ζητήστε το από εμάς, και θα το έχετε!

Και αν προτιμάτε μουσική από έναν ταλαντούχο DJ, πάλι εμείς θα καλύψουμε την επιθυμία σας. Σημασία έχει τι θέλετε εσείς, πώς θα νιώθετε καλύτερα αυτή την ιδιαίτερη δική σας βραδιά. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σ’ εμάς…

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

Η διακόσμηση της αίθουσας γίνεται σύμφωνα με το γούστο σας και ανάλογα την περίσταση. Μπορείτε μόνοι σας να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω στολισμούς.

 


catering-serviceΙΔΙΩΤΙΚΟ CATERING

Εμπιστευτείτε τα απολαυστικά σχεδιασμένα μενού από τον έμπειρο Chef μας και ελάτε να οργανώσουμε μαζί την ιδανικότερη επιλογή για την δική σας περίσταση. Η ποικιλία και ποιότητα των μενού που εσείς θα επιλέξετε θα φέρουν την άριστη γαστρονομική ικανοποίηση όλων των καλεσμένων σας.

Οι αίθουσες δεξιώσεων έπαυλη έχουν να επιδείξουν ένα ιστορικό οργάνωσης υψηλών και σημαντικών εκδηλώσεων-δεξιώσεων, όπου διακρίθηκαν για την ποιότητα τον επαγγελματισμό αλλά προπάντων για της θεσπέσιες γεύσεις τους.

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μενού με βάση συνεννόησης και να πραγματοποιήσουμε γευστικές δοκιμές κατόπιν ραντεβού. 

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ

wedding specials heading

Πυροτεχνικά, pick-up με Λιμουζίνα, Κλόουν, Ηλεκτρονικός Προβολέας για τα βίντεο του ζευγαριού.

clown pic

fireworks pic

Μηχανή καπνού

projector pic

limo pic
sign return