ΕΠΑΥΛΗ PALACE

 

H επαυλη Palace είναι μια μοντέρνα πολυτελέστατη αμφιθεατρική αίθουσα δεξιώσεων, που μελετήθηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να εξυπηρετεί μεγάλες δεξιώσεις και happenings. Με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 600 άτομα, η επαυλη Palace παρέχει όλα τα τεχνικά και λειτουργικά μέσα για μία άψογη διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Τεχνικά, παρέχει την δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης ήχου, φωτισμού και διακόσμησης έτσι ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Τα σερβίτσια και τα υφάσματα, είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, και σε συνδυασμό με την διακόσμηση και την άνεση του χώρου, εξασφαλίζουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα για όλους τους εξαιρετικούς καλεσμένους σας.

Την εξυπηρέτηση σε όλους τους χώρους επιμελείται εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει ευγένεια και σοβαρότητα.

Η τοποθέτηση των προσκεκλημένων σας είναι υπόθεση που αναλαμβάνει η επαυλη Palace εφαρμόζοντας το πλάνο που εσείς ορίσετε. Η άνεση του χώρου το ιδιωτικό parking 250 θέσεων και το έμπειρο προσωπικό μας εξυπηρετούν άμεσα τους καλεσμένους σας, χωρίς καθυστέρηση. Με βάση την εμπειρία μας και τομ έξυπνο σχεδιασμό και τα 600 άτομα που έχετε καλέσει μπορούν να έχουν καθήσει στα τραπέζια τους πραγματικά σε ελάχιστο χρόνο, κερδίζοντας χρόνο αλλά και τις εντυπώσεις.

Και για να είστε σίγουροι ότι το κέφι δεν θα σταματήσει ακόμη και εάν προκύψει διακοπή της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, έχουμε φροντίσει για ηλεκτρική εγκατάσταση με εφεδρική ηλεκτρογεννήτρια που θα διαρκέσει ως το πρωί, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό!

Λεπτομέρειες σαν και αυτή αποδυκνείουν ότι όντως διαθέτουμε πολυετή και πολυεπίπεδη εμπειρία στο χώρο των διοργανώσεων δεξιώσεων υψηλού επιπέδου.

sign return