ΕΠΑΥΛΗ GARDEN

 

Η επαυλη Garden δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε εσάς ένα νεανικό, ζεστό και φιλόξενο χώρο, μέσα σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον. Είναι διαμορφωμένη άψογα από αισθητικής απόψεως, με ζεστά γήινα χρώματα και ανάλαφρη διακόσμηση. Αποτελείται από μια κλειστή αίθουσα 200 ατόμων που σας διαθέτει όλο τον απαραίτητο για την δεξίωσή σας εξοπλισμό:

  • Σύγχρονες μικροφωνικές εγκαταστάσεις
  • ηχητικά εφέ
  • μοντέρνο φωτισμό
  • DVD projector.

Επίσης διαθέτει μια εξωτερική βεράντα με υπέροχη καταπράσινη θέα που μπορεί να εξυπηρετήσει επιπλέον 170 άτομα. Παράλληλα, η επαυλη Garden, κλιματίζεται χειμώνα, καλοκάιρι, με τέλειο εξαερισμό που πιστοποιείται για την ασφαλειά του και την υγιεινή ατμόσφαιρα.

Την εξυπηρέτηση στην αίθουσα μας και στους εξωτερικούς χώρους επιμελείται εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει ευγένεια και σοβαρότητα. Η τοποθέτηση των προσκεκλημένων σας είναι υπόθεση που αναλαμβάνουμε εμείς εφαρμόζοντας το πλάνο που εσείς ορίσετε.

Για εσάς που αναζητάτε ένα μοντέρνο χώρο μεσαίου μεγέθους για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή σας, η επαυλη Garden αποτελεί την ιδανική επιλογή.

sign return