ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Με διαρκή παρουσία στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων από το 1991 ως και σήμερα, οι τρεις αίθουσες δεξιώσεων επαυλη, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σας. Με συνεχώς καινούργιες ιδέες, και με κύριο στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες όλο και υψηλότερης ποιότητας συνεχίζουμε δυναμικά διοργάνωση δεξιώσεων, και μοιραζόμαστε μαζί σας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.

ε

Οι αίθουσες μας είναι ιδανικοί χώροι και ιδιαιτέρα φιλόξενοι για να στεγάσουν κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Όλοι οι χώροι μας παρέχουν τέλειο κλιματισμό και εξαερισμό, πλήρως ρυθμιζόμενο φωτισμό και ηχητικό εξοπλισμό.

Σε κάθε μία από τις τρεις επαυλεις μπορείτε να διοργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας, τη γιορτή βάπτισης των παιδιών σας, τα εταιρικά σας πάρτυ, ή ό,τι άλλο δημιουργήσει η φαντασία σας. Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση σε όλη της τη λεπτομέρεια, από το catering, το φωτισμό και τη μουσική, ώς την εκτύπωση και την αποστολή των προσκλήσεων – ή ακόμη και την τηλεφωνική επιβεβαίωση της προσέλευσης των προσκεκλημένων.

Θεωρούμαστε από τους καλύτερους επαγγελματίες στη διοργάνωση δεξιώσεων, όπως φαίνεται και από τα σχόλιά σας, και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την υποστήριξή σας. Είστε η έμπνευση στη δουλειά μας!

customers

[Πατήστε στην εικόνα για να δείτε μια ενδεικτική λίστα των πελατών μας]

sign return